Over Ons

Wij zijn een innovatief wasbedrijf in Nieuw-Vennep dat reeds jarenlange ervaring heeft opgedaan in de carwash en truckwash branche in Den Haag.

Wij zijn een innovatief wasbedrijf in Nieuw-Vennep dat reeds jarenlange ervaring heeft opgedaan in de carwash en truckwash branche in Den Haag. In die regio zijn wij al een bekend begrip.

In augustus 2020 openen wij onze eerste Carwash Plaza en wel in Nieuw-Vennep Zuid. Deze waslocatie is voorzien van de modernste technieken en optimaal ingericht voor het beste wasresultaat. Wij zijn trots u als gast te mogen ontvangen en wij proberen te allen tijde uw verwachtingen te overtreffen en het wassen van uw auto tot een ware belevenis te maken.

Wij zijn daarnaast trots dat wij een mooie plek hebben weten te verkrijgen op het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, waar reeds unieke architectuur en hoogwaardige faciliteiten aanwezig zijn. Dankzij de centrale ligging midden in de karakteristieke Haarlemmermeerpolder, is Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en zeker ook onze Carwash Plaza zeer snel en makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

U wordt bij ons geholpen door professioneel, vriendelijk en vooral behulpzaam personeel, dat staat voor dé schoonste autowassingen in Nieuw-Vennep en omgeving! Komt u voor een snelle wassing van uw auto in de wasstraat of wast u graag zelf uw auto of camper in een van onze 3 moderne wasboxen? Bij Carwash Plaza is het allemaal mogelijk!

Wij zetten als Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid in op een schone omgeving en een beter milieu. Dit is een belangrijk speerpunt binnen ons autowascentrum en dit hanteren wij bij iedere handeling. Als u uw auto thuis wast, komen alle chemicaliën uit de shampoo op uw oprijlaan of op straat terecht. Deze chemicaliën komen vervolgens in de grond en zijn erg slecht voor het milieu. Bij Carwash Plaza worden deze chemicaliën zowel in de wasstraat, als bij de wasboxen, afgebroken door miljarden bacteriën. Het schone, gereinigde water wordt door ons hergebruikt.

Was daarom bij Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid!