Waspas

Heeft u zojuist uw waspas ontvangen in onze wasstraat en wilt u deze registreren?

Registreren

Wilt u inloggen om uw waspas op te waarderen of uw transacties te bekijken?

Inloggen

Heeft u nog geen waspas en wilt u er een aanvragen?

Aanvragen

Hoe kunt u de waspas aanvragen?

Bij de wasstraat
Als u komt wassen, kunt u direct bij het binnen rijden bij de medewerk(st)er de Waspas aanvragen. U ontvangt de Waspas direct en u kunt meteen profiteren van de voordelen van de Waspas. Vervolgens kunt u online via deze website met uw Waspas inloggen. Hiervoor vult u uw Waspasnummer en het wachtwoord in dat op de bon staat die u in de wasstraat heeft meegekregen. Zo kunt u op ieder moment uw tegoed, uw wasgeschiedenis, uw persoonlijke gegevens en inloggegevens inkijken en/of wijzigen.

Online
Klik op aanvragen en vul het formulier in. Zo kunt u bij uw eerstvolgende bezoek uw pas ophalen bij de medewerk(st)er in de wasstraat. U hoeft alleen door te geven dat u online een Waspas heeft aangevraagd.

Welke voordelen biedt de waspas?

  • Extra voordelig wassen in de wasstraat
  • Extra bonus bij opwaardering
  • Gratis wasbeurt op je verjaardag*
  • Bij iedere wasbeurt een bon met uw nieuwe saldo
  • Eén betaalmiddel voor wassen, stofzuigen en de bandenluchtpomp
  • Op de hoogte blijven van nieuws en acties via de e-mail

Over de Waspas

Hoe kunt u de Waspas opwaarderen?

U waardeert vóóraf uw Waspas op met een bedrag naar keuze. Hoe hoger het bedrag, des te meer korting u van ons krijgt. Bij iedere wasbeurt ontvangt u een bon met daarop het verbruik en het restant tegoed. Uw Waspas is dus veilig in het gebruik. Opwaarderen kunt u online via de website met iDEAL of contant/per PIN bij de kassa van de wasstraat.

Met welke bedragen kan de Waspas worden opgewaardeerd?

U kunt uw Waspas opwaarderen met € 30,- € 50,- € 100,- € 200,- of € 400,-. Hoe hoger het bedrag (vanaf € 50,-), des te meer wastegoed u gratis krijgt.

TIP! Als u via onze website met iDEAL uw Waspas opwaardeert, ontvangt u nog eens extra tegoed!

 

Opwaardeerbedrag:

KASSA WASSTRAAT

Gratis extra tegoed
(als u contant of per PIN betaalt):

WEBSITE

Gratis extra tegoed
(als u via iDeal betaalt):

€ 50,-

+ € 2,50

+ € 3,50

€ 100,-

+ € 7,50

+ € 10,-

€ 200,-

+ € 20,-

+ € 25,-

€ 400,-

+ € 50,-

+ € 75,-

Bent u uw Waspas kwijt?

U kunt bij de wasstraat langs komen of een e-mail naar ons sturen met uw gegevens. Er wordt dan gratis een nieuwe pas voor u aangemaakt.

*Voorwaarden voor gratis wasbeurt op uw verjaardag:

• Uw geboortedatum is bij ons bekend. Uw gegevens zijn na ontvangst van de Waspas door u via onze website ingevuld, waarbij de geboortedatum niet ontbreekt. De geboortedatum is slechts éénmaal in te vullen en later niet meer te wijzigen. De gegevens die in het systeem staan zijn bindend.
• Het is alleen mogelijk om op de dag van uw verjaardag uw auto gratis te laten wassen.
• Uw verjaardagswasbeurt krijgt u van ons cadeau! Om misbruik te voorkomen, stellen wij de regel in dat er minimaal een bedrag van € 10,- op de Waspas moet staan.
• Wanneer u meerdere passen gebruikt op één account heeft u per kalenderjaar maar bij één pas recht op een gratis wasbeurt.
• Het aangeboden programma is programma “Zilver”. U kunt er ook voor kiezen om een uitgebreider programma te kiezen. U betaalt dan alleen wel het prijsverschil tussen de wasprogramma's bij.