Ondernemer of zakelijke rijder?

Bij Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid wordt uw auto snel, goed en milieuvriendelijk gewassen. Voor u als ondernemer kan dit enorme tijdwinst opleveren. Tijd die u op een andere wijze beter kunt benutten voor uw onderneming. Met gebruik van moderne automatiseringstechnieken bieden wij u het gemak van de Carwash Plaza Waspas, waarmee iedere werknemer geregistreerd de auto kan wassen. Ingelezen informatie wordt automatisch naar ons factureringssysteem gestuurd. Geen fraude en dus zorgeloos autowassen middels een verzamelfactuur.

Voor zakelijke klanten bieden wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden voor het schoonhouden van een auto. Een schone auto geeft een goede eerste indruk, dat bent u toch met ons eens?

Bij Carwash Plaza kunnen we grote wasaantallen aan en hebben we extra voordelen voor grootverbruikers. Ondernemers en zakelijke rijders kunnen rekenen op een professionele aanpak met een bijbehorend aanbod. Carwash Plaza staat daarnaast open voor eventuele gezamenlijke promoties en klantenacties.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vul onderstaand formulier in.